Tmavý chléb s camembertem
10 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 6plátkůSýr Čedar
- 150gramůZakysaná smetana
- 12lžičekBrusinky
- 6plátkůChléb toastový pšeničný tmavý
- 360gramůCamembert
- 0,5lžičkaPepř zelený mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
40 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
721 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Tmavý chléb potřený soleným máslem s plátkem sýra překrojíme šikmým řezem.
- 2Vzniklé trojúhelníčky naaranžujeme na servírovací talíř, nazdobíme zakysanou smetanu, camembertovými trojúhelníčky, posypeme zeleným pepřem a ozdobíme brusinkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.