Toasty s ananasem a drůbežím masem

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200gramůVeka
    • 120gramůKompot ananasový
    • 120gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 40gramůMáslo čerstvé
    • 80gramůDrůbeží maso vařené
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
14 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
240 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílou veku nakrájíme šikmo na plátky, kostičky ananasu z kompotu necháme okapat, vařené drůbeží maso nakrájíme na nudličky, sýr nastrouháme.
  • 2
    Plátky veky pomažeme slabou vrstvou másla, ananas rovnoměrně rozdělíme na krajíčky, posypeme masem, zasypeme strouhaným sýrem. Toasty vyskládáme na plech vedle sebe a vložíme do vyhřáté trouby zapéct. Pečeme při střední teplotě asi 8 až 10 minut, až se sýr roztaví.
  • 3
    Toasty upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.