Toasty s ananasem a drůbežím masem
25 min.
Ingredience
- 200gramůVeka
- 120gramůKompot ananasový
- 120gramůSýr Eidam cihla 30%
- 40gramůMáslo čerstvé
- 80gramůDrůbeží maso vařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
14 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
240 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Bílou veku nakrájíme šikmo na plátky, kostičky ananasu z kompotu necháme okapat, vařené drůbeží maso nakrájíme na nudličky, sýr nastrouháme.
- 2Plátky veky pomažeme slabou vrstvou másla, ananas rovnoměrně rozdělíme na krajíčky, posypeme masem, zasypeme strouhaným sýrem. Toasty vyskládáme na plech vedle sebe a vložíme do vyhřáté trouby zapéct. Pečeme při střední teplotě asi 8 až 10 minut, až se sýr roztaví.
- 3Toasty upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.