Toasty s čedarem a pivem
25 min.
Ingredience
- 200gramůChléb toastový
- 200gramůSýr Čedar
- 100mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2špetkyPepř cayenský
- 15gramůHořčice
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
23 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Toastové krajíčky chleba opečeme v topinkovači, čedar nastrouháme.
- 2Do rendlíku nalijeme pivo, přisypeme čedar a povaříme dohusta. Odstavíme, ochutíme cayenským pepřem, hořčicí, nakonec vmícháme žloutky.
- 3Vzniklou směsí pomažeme toasty v silné vrstvě a krátce zapečeme pod grilem nebo v rozpálené troubě.
- 4Toasty upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.