Toasty s čedarem a pivem

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
23 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Toastové krajíčky chleba opečeme v topinkovači, čedar nastrouháme.
  • 2
    Do rendlíku nalijeme pivo, přisypeme čedar a povaříme dohusta. Odstavíme, ochutíme cayenským pepřem, hořčicí, nakonec vmícháme žloutky.
  • 3
    Vzniklou směsí pomažeme toasty v silné vrstvě a krátce zapečeme pod grilem nebo v rozpálené troubě.
  • 4
    Toasty upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.