Toasty s hruškami a nivou
25 min.
Ingredience
- 200gramůChléb toastový
- 120gramůKompot hruškový
- 160gramůSýr Niva (Rokfór)
- 100mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 40gramůOřechy vlašské
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
13 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Plátky toastového chleba opečeme v topinkovači, nivu rozdrolíme, promícháme se smetanou a ořechy nadrtíme. Poloviny hrušek z kompotu necháme okapat.
- 2Na opečené krajíčky chleba položíme polovinu hrušky, přelijeme smetanou s nivou a dáme do vyhřáté trouby zapéct na 10 minut.
- 3Toasty upravíme na talířky a posypeme drcenými ořechy.
- 4Podáváme jako teplý předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.