Toasty s hruškami a řapíkatým celerem
30 min.
Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 2kusyCeler řapíkatý
- 1kusMeduňka
- 4krajíceChléb toastový
- 4lžíceKompot brusinkový
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 200gramůKompot hruškový
- 0,5kusŠtěrbák zahradní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Krajíčky toastovécho chleba rozložíme na máslem vymazaný plech a v troubě pod grilem je opečeme po jedné straně dozlatova. Na neopečenou stranů toastů položíme brusinky.
- 2Očištěný, na kolečka nakrájený celer a okapané, na plátky nakrájené hrušky rozložíme na brusinky. Sýr nakrájíme na nudličky a položíme navrch příčně přes sebe jako mřížku.
- 3Toasty znovu položíme na plech a zapékáme pod grilem v troubě asi 4 minuty, až se sýr roztaví.
- 4Upečené toasty upravíme na omyté listy salátu a ozdobíme lístky meduňky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.