Toasty s pěnou z kuřecích jater

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
8 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém olivovém oleji zpěníme nasekanou cibuli. Přidáme kapary a ančovičky. Do základu dále přidáme kuřecí játra a přilijeme víno. Chvíli restujeme, játra mají zůstat měkká a uvnitř lehce růžová. Vše potom rozmixujeme tyčovým mixerem.
  • 2
    Bagetu nakrájíme na 8 plátků, které pečeme ve vyhřáté troubě asi 5 minut dokřupava.
  • 3
    Opečené plátky potřeme játrovou pěnou a můžeme ozdobit kapary.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.