Toasty s pěnou z kuřecích jater
20 min.
Ingredience
- 250gramůJátra kuřecí
- 1kusCibule
- 2kusyAnčovičky konzervované
- 1lžíceKapary sterilované
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 100mililitrůVíno bílé
- 1kusBageta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
8 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na rozehřátém olivovém oleji zpěníme nasekanou cibuli. Přidáme kapary a ančovičky. Do základu dále přidáme kuřecí játra a přilijeme víno. Chvíli restujeme, játra mají zůstat měkká a uvnitř lehce růžová. Vše potom rozmixujeme tyčovým mixerem.
- 2Bagetu nakrájíme na 8 plátků, které pečeme ve vyhřáté troubě asi 5 minut dokřupava.
- 3Opečené plátky potřeme játrovou pěnou a můžeme ozdobit kapary.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.