Toasty s žervé a rozinkami
22 min.
Ingredience
- 250gramůŽervé
- 2kusyVejce slepičí
- 30gramůRozinky tmavé
- 20gramůMáslo čerstvé
- 240gramůChléb toastový
- 1špetkaMuškátový oříšek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
22 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do misky vložíme žervé, přisypeme rozinky, přidáme vejce, špetku mletého muškátu, rozpuštěné máslo a vymícháme do krémova. Vzniklou směs naneseme rovnoměrně na plátky toastového chleba, plech potáhneme papírem na pečení, na něj vyskládáme toasty, plech vložíme do vyhřáté trouby a krátce zapečeme.
- 2Toasty upravíme na talířky a teplé podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.