Tofu s houbami a zeleninou
35 min.
Ingredience
- 2lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceOcet ze šampaňského - Balsamic
- 1lžíceMed včelí
- 300gramůTofu zeleninové
- 500gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 200gramůHouby sušené
- 1lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme olej z podzemnice, ocet a med. Směs pořádně promícháme, třetinu odložíme stranou, zbytek přelijeme do pekáče a naložíme do ní Tofu. Troubu rozehřejeme na 220°C, pečeme 7 minut z každé strany.
- 2Mezitím můžeme rozpálit WOK a nalijeme do něj zbytek zálivky, kterou jsme odložili stranou. Pokud jí máme málo, přidáme olej. Do pánve vsypeme jarní zeleninu a houby a smažíme cca 5 minut, dokud všechna zelenina nezměkne.
- 3Tofu vyndáme z trouby, smícháme se zeleninou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.