Topinky s třemi druhy másla

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1020 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
75 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V první misce smícháme třetinu rozehřátého másla s nasekanou bazalkou a strouhaným parmezánem.
  • 2
    V druhé misce zamícháme druhou třetinu rozehřátého másla s citronovou šťávou a citronovým pepřem.
  • 3
    Do třetí misky zamícháme hořčici se zbytkem másla. Všechna másla následně dáme do ledničky zatuhnout.
  • 4
    Mezitím nakrájíme bagetu na plátky a pokapeme každý plátek olivovým olejem. Gril rozehřejeme na maximum a plátky pečiva necháme na grilu opéct z každé strany do zlatova. Ještě teplé krajíce ihned podáváme spolu s třemi druhy másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.