Tortas
15 min.
Ingredience
- 2kusyChilli paprička
- 115gramůFazole vařené
- 150gramůVepřová pečeně
- 2kusyRajčata
- 115gramůSýr Čedar
- 1kusKoriandr čerstvý
- 2lžičkyCréme fraiche
- 2kusyŽemle tuková
- 0,5kusLimetka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
41 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cilli jalapeňo rozřízneme napůl, vyndáme semena a dužinu pokrájíme na tenké proužky. Vložíme do mísy, zalijeme limetkovou šťávou, necháme stát.
- 2Žemle rozřízneme, část střídy odstraníme, aby byly trochu prohloubené. Použijeme-li bagety, rozřízneme je podélně na polovinu. Na spodní polovinu položíme smažené fazole. Vepřovou pečeni nakrájíme na malé kousky, rozložíme na fazole. Navrch položíme plátky rajčat, proužky chilli, sýr a posypeme sekaným koriandrem.
- 3Vrchní polovinu žemle nebo bagety obrátíme řezem nahoru, pomažeme crème fraiche nebo zakysanou smetanou. Přiklopíme spodky žemlí a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.