Tortilly s fazolemi a vejci

25 min.
Mexiko

Ingredience

    • 4kusyTortilla
    • 1lžíceKreolis Extra panenský olivový olej s bylinkami a kořením
    • 1kussalát little gem
    • 400gramůSalsa rajčatová
    • 4kusyVejce slepičí
    • 400gramůFazole bílé sterilované
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
8 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tortilly potřeme olejem a rozprostřeme je na plechu s pečícím papírem. Pečeme je 10 minut na 200 °C dokřupava.
  • 2
    Salát rozebereme na listy a nekrájíme ho na nudličky.
  • 3
    Fazole ohřejeme. Přidáme salsu a necháme bublat. Poté uděláme ve směsi 4 díry a do každé vyklepneme jedno vejce. Přikryjeme a ještě 5 minut vaříme.
  • 4
    Každou tortillu položíme na jeden talíř a přidáme salát a směs fazolí a jedno vejce.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.