Tortilly s fazolemi a vejci
25 min.
Ingredience
- 4kusyTortilla
- 1lžíceKreolis Extra panenský olivový olej s bylinkami a kořením
- 1kussalát little gem
- 400gramůSalsa rajčatová
- 4kusyVejce slepičí
- 400gramůFazole bílé sterilované
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
8 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Tortilly potřeme olejem a rozprostřeme je na plechu s pečícím papírem. Pečeme je 10 minut na 200 °C dokřupava.
- 2Salát rozebereme na listy a nekrájíme ho na nudličky.
- 3Fazole ohřejeme. Přidáme salsu a necháme bublat. Poté uděláme ve směsi 4 díry a do každé vyklepneme jedno vejce. Přikryjeme a ještě 5 minut vaříme.
- 4Každou tortillu položíme na jeden talíř a přidáme salát a směs fazolí a jedno vejce.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.