Tortilly s hovězím a zeleninovou směsí
40 min.
Ingredience
- 10mililitrůMed včelí
- 5mililitrůOlej stolní
- 300gramůHovězí maso přední
- 1kusPaprika zelená
- 7kusůFazolové lusky zelené
- 150gramůZelí červené - sterilizované
- 150gramůHrášek
- 1kusCeler - nať
- 1kusMrkev kořen
- 20mililitrůOmáčka sójová
- 20mililitrůVývar drůbeží
- 4plátkyTortilla
- 3kusyŠalotka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Tortilly krátce ohřejeme na suché pánvi, aby změkly.
- 2Smícháme sójovou omáčku, vývar, med a necháme uležet.
- 3Na wok pánvi na středně silném plameni na oleji smažíme šalotky nakrájené na kolečka a zázvor nasekaný najemno. Za jednu minutu přidáme nakrájené hovězí, to zhnědne přibližně za čtyři minuty. Pak přimícháme mrkev, papriku a celer, vše nakrájené na nudličky a rozpůlené fazolky. Po dalších čtyřech minutách přidáme zelí, loupaný hrášek a sójovou směs. Po promíchání odstavíme.
- 4Za dvě minuty podáváme směs ve svinutých tortillách.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.