Toskánské kuřátko

100 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
898 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
60 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme kuřecí čtvrtky a vložíme je do zapékací mísy.
  • 2
    Směs koření promícháme s olejem a každou čtvrtku potřeme. Vymačkáme šťávu z citronu a maso s ní polijeme.
  • 3
    Dáme zvolna péct do trouby při 180 stupních.
  • 4
    Nakrájíme šikmo pórek na špalíčky a druhý citron na osminky.
  • 5
    Kousky pórku a citronu přidáme ke kuřeti po půl hodině pečení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.