Tousty s fazolemi na slanině

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 8kusůVeka
    • 100gramůAnglická slanina
    • 2lžíceOlej stolní
    • 2lžíceKečup
    • 200gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 1kusFazole červené sterilované
    • 1špetkaPaprika mletá pálivá
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1086 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
25 g
Sacharidy
168 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájenou na kousky opečeme na oleji, přidáme fazole z konzervy, kečup, dle chuti papriku a směs navršíme na plátky veky nebo bagety.
  • 2
    Posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.