Třený koláč borůvkový

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
13 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr s máslem utřeme do pěny a postupně přidáváme vejce.
  • 2
    Přimícháme mouku, bramborový škrob, prášek do pečiva a mléko.
  • 3
    Zadělané těsto dáme do vymaštěné a hrubou moukou vysypané koláčové formy.
  • 4
    Poklademe borůvkami a zasypeme vanilkovým cukrem, dle chuti.
  • 5
    Zvolna pečeme v předem vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.