Treska s mangem

25 min.

Ingredience

    • 180gramůMrkev kořen
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 1kusCibule červená
    • 1kusPaprika červená
    • 1kusPaprika zelená
    • 450gramůTreska aljašská
    • 1kusMango
    • 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
    • 100mililitrůDžus ananasový
    • 1lžíceLimetková šťáva
    • 1lžíceKoriandr čerstvý
    • 1lžíceOmáčka sójová
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
4 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve woku rozehřejeme olej a přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, očištěnou, na špalíčky nakrájenou mrkev a očištěné, na proužky nakrájené papriky. Za stálého obracení opékáme 5 minut.
  • 2
    Omyté filety z tresky nakrájíme na kostičky. Mango oloupeme, vypeckujeme, dužinu nakrájíme na plátky.
  • 3
    Do woku přidáme tresku, mango a za stálého obracení opékáme 4-5 minut.
  • 4
    V misce smícháme solamyl, sójovou omáčku, ananasovou šťávu a limetkovou šťávu. Směs nalijeme do woku, přivedeme k varu a mícháme do zhoustnutí.
  • 5
    Pokrm upravíme na nahřátou servírovací mísu a posypeme nakrájeným koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.