Treska s mangem
25 min.
Ingredience
- 180gramůMrkev kořen
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule červená
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika zelená
- 450gramůTreska aljašská
- 1kusMango
- 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
- 100mililitrůDžus ananasový
- 1lžíceLimetková šťáva
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 1lžíceOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
4 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Ve woku rozehřejeme olej a přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, očištěnou, na špalíčky nakrájenou mrkev a očištěné, na proužky nakrájené papriky. Za stálého obracení opékáme 5 minut.
- 2Omyté filety z tresky nakrájíme na kostičky. Mango oloupeme, vypeckujeme, dužinu nakrájíme na plátky.
- 3Do woku přidáme tresku, mango a za stálého obracení opékáme 4-5 minut.
- 4V misce smícháme solamyl, sójovou omáčku, ananasovou šťávu a limetkovou šťávu. Směs nalijeme do woku, přivedeme k varu a mícháme do zhoustnutí.
- 5Pokrm upravíme na nahřátou servírovací mísu a posypeme nakrájeným koriandrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.