Treska smažená na zázvoru
20 min.
Ingredience
- 4lžíceSolamyl - bramborový škrob
- 3lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
- 1lžičkaZázvor mletý
- 1kusPórek
- 1lžíceOcet vinný
- 2lžíceSherry brandy
- 3lžíceOmáčka sójová
- 1lžičkaCukr moučkový
- 2lžíceCitronová šťáva
- 675gramůTreska aljašská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
6 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme mletý zázvor a solamyl. Přidáme pokrájené rybí maso na kostky a promícháme ve směsi, aby se obalily.
- 2Rozehřejeme v předehřátém woku olej, přidáme zázvor, pokrájený pórek a smažíme 1 minutu. Přidáme obalené rybí kostky a smažíme 5 minut za častého míchání. Přidáme sójovou omáčku, vinný ocet, sherry, cukr, citronovou šťávu a vaříme 4 minuty.
- 3Okamžitě podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.