Treska smažená na zázvoru

20 min.
Evropa

Ingredience

      • 4lžíceSolamyl - bramborový škrob
      • 3lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
      • 1lžičkaZázvor mletý
      • 1kusPórek
      • 1lžíceOcet vinný
      • 2lžíceSherry brandy
      • 3lžíceOmáčka sójová
      • 1lžičkaCukr moučkový
      • 2lžíceCitronová šťáva
      • 675gramůTreska aljašská
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    306 kcal
    Bílkoviny
    32 g
    Tuky
    6 g
    Sacharidy
    28 g
    Vláknina
    2 g
    Cukr
    5 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      V misce smícháme mletý zázvor a solamyl. Přidáme pokrájené rybí maso na kostky a promícháme ve směsi, aby se obalily.
    • 2
      Rozehřejeme v předehřátém woku olej, přidáme zázvor, pokrájený pórek a smažíme 1 minutu. Přidáme obalené rybí kostky a smažíme 5 minut za častého míchání. Přidáme sójovou omáčku, vinný ocet, sherry, cukr, citronovou šťávu a vaříme 4 minuty.
    • 3
      Okamžitě podáváme.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.