Treska smažená s mangem
25 min.
Ingredience
- 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
- 175gramůMrkev kořen
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule červená
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika zelená
- 450gramůTreska aljašská
- 1kusMango
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceLimetková šťáva
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 1decilitrŠťáva z růžových grepů
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
4 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Na tenké tyčinky pokrájíme očištěnou mrkev. Olej rozehřejeme v předehřátém woku a osmahneme na něm pokrájenou cibuli, mrkev a papriku.
- 2Tresku pokrájíme na kostky. Oloupeme mango a dužinu oškrábeme z pecky, pokrájíme ji na tenké plátky. Do woku přidáme mango a tresku a smažíme 5 minut.
- 3Smícháme v misce solamyl, ovocnou a limetkovou šťávu, sójovou omáčku a nalijeme směs do woku. Vaříme, dokud nezačne směs houstnout.
- 4Hotový pokrm posypeme koriandrem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.