Treska smažená s mangem

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
    • 175gramůMrkev kořen
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 1kusCibule červená
    • 1kusPaprika červená
    • 1kusPaprika zelená
    • 450gramůTreska aljašská
    • 1kusMango
    • 1lžíceOmáčka sójová
    • 1lžíceLimetková šťáva
    • 1lžíceKoriandr čerstvý
    • 1decilitrŠťáva z růžových grepů
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
4 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na tenké tyčinky pokrájíme očištěnou mrkev. Olej rozehřejeme v předehřátém woku a osmahneme na něm pokrájenou cibuli, mrkev a papriku.
  • 2
    Tresku pokrájíme na kostky. Oloupeme mango a dužinu oškrábeme z pecky, pokrájíme ji na tenké plátky. Do woku přidáme mango a tresku a smažíme 5 minut.
  • 3
    Smícháme v misce solamyl, ovocnou a limetkovou šťávu, sójovou omáčku a nalijeme směs do woku. Vaříme, dokud nezačne směs houstnout.
  • 4
    Hotový pokrm posypeme koriandrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.