Třešně naložené ve vlastní šťávě
45 min.
Ingredience
- 750gramůTřešně
- 100gramůCukr krystal
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Použijeme zralé, ale tvrdší třešně. Přebereme je, otrháme stopky, na sítu důkladně omyjeme a necháme okapat. Poté rozdělíme do sklenic a průběžně prosypeme cukrem.
- 2Sklenice zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80 °C sterilujeme po dobu 25 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.