Třešně s rybízovým želé

25 min.
Francie

Ingredience

    • 600gramůTřešně
    • 200mililitrůVoda pitná
    • 40gramůCukr krupice
    • 240gramůŽelé rybízové
    • 180mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Třešně omyjeme, vypeckujeme, vložíme do pánve, posypeme cukrem, podlijeme troškou vody, pánev zakryjeme pokličkou a podusíme 6 až 8 minut. Poté k třešním přidáme rybízové želé, prohřejeme a odstavíme z plotny.
  • 2
    Třešně upravíme na dezertní talířky. Šťávu v pánvi promícháme s likérem a třešně na talířcích přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.