Třešně s rybízovým želé
25 min.
Ingredience
- 600gramůTřešně
- 200mililitrůVoda pitná
- 40gramůCukr krupice
- 240gramůŽelé rybízové
- 180mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Třešně omyjeme, vypeckujeme, vložíme do pánve, posypeme cukrem, podlijeme troškou vody, pánev zakryjeme pokličkou a podusíme 6 až 8 minut. Poté k třešním přidáme rybízové želé, prohřejeme a odstavíme z plotny.
- 2Třešně upravíme na dezertní talířky. Šťávu v pánvi promícháme s likérem a třešně na talířcích přelijeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.