Třešňová bublanina se šlehačkou

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
29 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Třešně opláchneme, vypeckujeme a necháme okapat.
  • 2
    V míse ušleháme šlehačku s cukrem, vanilkovým cukrem a s celými vejci. Potom pomalu přimícháme mouku s kypřicím práškem a dobře promícháme. Těsto vlijeme na hlubší pekáč, vymazaný máslem a vysypaný dvěma lžícemi bezlepkové mouky a na povrch těsta rozložíme okapané třešně.
  • 3
    Bublaninu pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Bublaninu podáváme vychladlou, jako moučník.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.