Třešňová omáčka ke zvěřině
35 min.
Ingredience
- 250gramůTřešně sušené
- 20gramůCukr krupice
- 1decilitrVíno červené
- 1kusSkořice celá
- 1kusŽemle tuková
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Utlučeme v hmoždíři usušené třešně. Dáme povařit v půllitru vody s kouskem skořice a polovinou žemle (pouze vnitřek bez kůrky).
- 2Po změknutí přidáme víno, cukr, můžeme i trochu koňaku.
- 3Omáčku podáváme k pečené zvěřině.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.