Třešňové bonbony v čokoládě

80 min.
Evropa

Ingredience

    • 12kusůTřešně
    • 40mililitrůRum
    • 250gramůMarcipánová hmota surová
    • 130gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
24

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
79 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
478 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Třešně rozpůlíme, vypeckujeme, smícháme s rumem a necháme je ležet hodinu, občas promícháme. Z marcipánové hmoty poté vytvoříme dvacet čtyři kuliček a přitiskneme na ně půlku třešně.
  • 2
    Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, kuličky napíchneme na párátka a obalíme je v čokoládě.
  • 3
    Bonbony rozložíme na plech s pečícím papírem a necháme je oschnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.