Třešňové bonbony v čokoládě
80 min.
Ingredience
- 12kusůTřešně
- 40mililitrůRum
- 250gramůMarcipánová hmota surová
- 130gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
24Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
79 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
478 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Třešně rozpůlíme, vypeckujeme, smícháme s rumem a necháme je ležet hodinu, občas promícháme. Z marcipánové hmoty poté vytvoříme dvacet čtyři kuliček a přitiskneme na ně půlku třešně.
- 2Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, kuličky napíchneme na párátka a obalíme je v čokoládě.
- 3Bonbony rozložíme na plech s pečícím papírem a necháme je oschnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.