Třešňový nákyp z mikrovlnky
30 min.
Ingredience
- 5kusůŽemle tuková
- 3kusyVejce slepičí
- 250mililitrůMléko plnotučné
- 3lžíceCukr krupice
- 500gramůTřešně
- 70gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
23 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
1 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Žemle nakrájíme na kostičky a vsypeme do máslem vymazané nádoby. Celá vejce utřeme s cukrem a mlékem a nalijeme na žemle. Omyté třešně vypeckujeme, smícháme s trochou cukru a dáme do nádoby na žemle. Třešně poklademe kousky másla a posypeme zbylým cukrem. Nákyp vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.