Třešňový sorbet

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 380gramůKompot třešňový
    • 500mililitrůSirup višňový
    • 50mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
    • 60mililitrůSherry brandy
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
950 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Třešně nebo višně z kompotu bez pecek vložíme do mísy, rozmixujeme, přilijeme sirup, promícháme, zakápneme likérem Maraska a nalijeme do formiček. Formičky dáme zamrazit.
  • 2
    Zmražený sorbet upravíme na dezertní talířky, pokapeme trochou brandy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.