Tříbarevná rajčata

40 min.
Itálie

Ingredience

    • 4kusyRajčata
    • 1kusCuketa
    • 50gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
    • 1špetkaPepř 4 barev
    • 1lžíceOlej rostlinný
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 1krajícChléb toastový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme, vršky seřízneme a dužinu vydlabeme lžící.
  • 2
    Omyté cukety, chléb zbavený kůrky a ovčí sýr nakrájíme na kostičky. Na teflonové pánvi bez tuku opražíme za stálého míchání kostičky chleba dozlatova, přidáme cukety, sýr a opepříme.
  • 3
    Směsí naplníme připravená rajčata, vložíme je do zapékací mísy vymazané olejem a zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
  • 4
    Pečená rajčata posypeme mletou paprikou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.