Tříšť z tropického ovoce

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 200gramůKompot mandarinkový
    • 200gramůKompot ananasový
    • 200gramůKompot pomerančový
    • 200gramůKiwi
    • 200gramůMango
    • 20gramůCukr vanilka
    • 1decilitrSirup Monin - jahodový
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mango a kiwi oloupeme, nakrájíme na malé kousky a dáme do misky. Mandarinkový, ananasový a pomerančový kompot nakrájíme také na malé kousky a přidáme do misky. Přisypeme vanilkový cukr, dobře promícháme, aby se cukr rozpustil.
  • 2
    Potom ovocnou směs spolu se šťávou přelijeme do nízké nádoby. Vložíme do mrazáku a necháme zamrazit.
  • 3
    Zmrazenou směs vyklopíme z nádoby, rozlámeme na menší díly, které mixérem rozmixujeme.
  • 4
    Hotovou tříšť rozdělíme do vysokých sklenic. Ozdobíme jahodovým sirupem, vložíme slámku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.