Trubičky se šlehačkou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
22 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
592 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z lístkového těsta vyválíme plát asi 50cm široký a po celé ploše jej potřeme žloutkem rozmíchaným v mléce. Rádýlkem nakrájíme pruhy asi 2,5cm široké. Natočíme je na plechové trubičky potřenou stranou nahoru a necháme je asi 10 minut odpočinout.
  • 2
    Po upečení a vychladnutí plníme trubičky oslazenou ušlehanou smetanou a povrch pocukrujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.