Tuňák s citronem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z limetky oloupeme tenkou kůru a nakrájíme na proužky. Papričku omyjeme a nakrájíme na jemná kolečka. Zázvor oloupeme, nasekáme najemno.
  • 2
    V kastrole rozpálíme olej, šalotky se zázvorem a chilli v něm zvolna asi 4 minuty podusíme. Tuňáka necháme okapat, roztrháme na kousky a přidáme do pánve spolu s kůrou limetky, rybí omáčkou a rajčaty, dobře ohřejeme. Smícháme s čerstvě uvařenými těstovinami, posypeme bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.