Tuňák s fazolovým pyré

30 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
377 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pánve vlijeme 200 ml vody, rýžové víno, přisypeme cukr a přivedeme k varu. Vložíme omyté porce tuňáka a pod pokličkou zvolna vaříme, až je maso měkké. Porce vyjmeme na mísu a necháme na teplém místě.
  • 2
    Uvařené fazole prolisujeme, pyré přidáme do pánve a za stálého mírného varu promícháme, až se vše spojí. Nakonec přidáme sójovou omáčku, zamícháme a směs nalijeme na porce tuňáka.
  • 3
    Pokrm poprášíme trochou mletého zázvoru a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.