Tuňák smažený se zeleninou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na tenké tyčinky pokrájíme očištěnou mrkev, pokrájíme cibuli a podélně překrojíme klásky kukuřice.
  • 2
    Kukuřičný olej rozehřejeme v předehřátém woku. Přidáme mrkev, cibuli, klásky kukuřice, fazolky a smažíme 5 minut.
  • 3
    Pokrájíme tuňáka na tenké plátky. Plátky tuňáka přidáme do woku a smažíme je 3 minuty.
  • 4
    Smícháme v misce palmový cukr, rybí omáčku, pomerančovou šťávu a kůru, solamyl a sherry. Směsí přelijeme tuňáka a zeleninu a povaříme 2 minuty.
  • 5
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.