Tuňáková vejce
30 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 600mililitrůVoda pitná
- 200gramůTuňák v oleji
- 1lžíceCitronová šťáva
- 4kusyVejce slepičí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
20 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, rozkrojíme a žloutky vyjmeme.
- 2Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli promícháme s rozmačkaným tuňákem a pokapeme citronovou šťávou. Směsí naplníme půlky bílků a podáváme jako předkrm.
- 3Bílky můžeme také nasekat a přidat ke směsi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.