Tuňákové rybičky (na dětskou párty)

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme nízkotučnou majonézu, tuňáka (malou konzervu), oloupané a nastrouhané jablko.
  • 2
    Vzniklou pomazánkou potřeme toustové chleby a spojíme do sendvičů. Z jednoho sendviče vykrojíme 2 - 3 rybičky pomocí vykrajovátka, potřeme máslem a posypeme strouhanou ředkvičkou, (pažitkou nebo sezamovým semínkem), aby vznikl vzorek, napodobující šupiny. Rybí očka vytvoříme z lentilek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.