Tuňákové rybičky (na dětskou párty)
20 min.
Ingredience
- 200gramůChléb toastový
- 80gramůTuňák ve vlastní šťávě
- 1lžíceMajonéza light
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1kusJablka
- 12kusůLentilky
- 6kusůŘedkvička
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme nízkotučnou majonézu, tuňáka (malou konzervu), oloupané a nastrouhané jablko.
- 2Vzniklou pomazánkou potřeme toustové chleby a spojíme do sendvičů. Z jednoho sendviče vykrojíme 2 - 3 rybičky pomocí vykrajovátka, potřeme máslem a posypeme strouhanou ředkvičkou, (pažitkou nebo sezamovým semínkem), aby vznikl vzorek, napodobující šupiny. Rybí očka vytvoříme z lentilek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.