Tuňákový sendvič

32 min.
Evropa

Ingredience

      • 200gramůTuňák v oleji
      • 2kusyVejce slepičí
      • 50gramůSalát hlávkový
      • 8plátkůChléb toastový
      • 30mililitrůOlivová pasta černá
      • 500mililitrůVoda pitná
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    418 kcal
    Bílkoviny
    29 g
    Tuky
    10 g
    Sacharidy
    47 g
    Vláknina
    4 g
    Cukr
    5 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na plátky. Tuňáka slijeme a rozmačkáme vidličkou. Salát omyjeme a dobře osušíme. Chleba zbavíme kůrek.
    • 2
      4 plátky chleba poklademe kousky ryby, navrch dáme plátky vejce, kousky salátu a překryjeme druhým plátkem chleba potřeným olivovou pastou. Toasty servírujeme překrojené napříč.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.