Tuňákový sendvič
32 min.
Ingredience
- 200gramůTuňák v oleji
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůSalát hlávkový
- 8plátkůChléb toastový
- 30mililitrůOlivová pasta černá
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
10 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na plátky. Tuňáka slijeme a rozmačkáme vidličkou. Salát omyjeme a dobře osušíme. Chleba zbavíme kůrek.
- 24 plátky chleba poklademe kousky ryby, navrch dáme plátky vejce, kousky salátu a překryjeme druhým plátkem chleba potřeným olivovou pastou. Toasty servírujeme překrojené napříč.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.