Tuřín dušený s jogurtem

35 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuřín očistíme, nakrájíme na kostky, nasypeme do misky a zakapeme octem.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme cukr, promícháme, přidáme tuřín, podlijeme vodou a povaříme. Zahustíme jíškou, přisypeme posekaný kopr, špetku zázvoru, zjemníme bílým jogurtem a dovaříme. Do odstaveného pokrmu vmícháme 1 žloutek.
  • 3
    Na talíře rozdělíme vařené brambory a doplníme tuřínem se sladkokyselou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.