Tvarohový koláč s bílkovou pěnou

65 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
586 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
555 mg
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky vložíme tvaroh, přisypeme cukr, solamyl, vanilkový cukr, přidáme žloutky, olej a mléko. Vymícháme hladký krém.
  • 2
    Listové těsto vyválíme, plech vysteleme papírem na pečení a plát těsta na něj položíme. Okraje těsta tochu zdvihneme a na těsto nalijeme tvarohový krém. Povrch uhladíme stěrkou, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme při střední teplotě přibližně 35 minut.
  • 3
    Bílky s krupicovým cukrem vyšleháme do pěny, poklademe na teplý koláč a necháme vychladnout.
  • 4
    Vychladlý koláč nakrájíme na čtverečky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.