Tvarohový nákyp s ovocem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté borůvky necháme okapat, omytá jablka nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    V misce vyšleháme tvaroh s 1/3 vejce. Osladíme, vmícháme Solamyl a prášek do pečiva. Do tvarohové pěny potom přidáme připravené borůvky a jablka.
  • 3
    Směs přendáme do máslem mírně vymazané zapékací teflonové formičky.
  • 4
    Nákyp zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.