Tvarohový trhanec s hruškami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
8 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
5 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky umyjeme, nakrájíme na malé kousky, vložíme do mísy. Z pomerančů vymačkáme šťávu, přidáme do ní med, dobře metličkou vyšleháme, přilijeme k připraveným hruškám a promícháme.
  • 2
    Tvaroh položíme do misky, vsypeme vanilkový cukr, dobře promísíme, přidáme rozinky, vsypeme mouku s kypřícím práškem, rozklepneme celé vejce, vařečkou suroviny promícháme na husté těsto.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej, vlijeme těsto, které následně z obou stran opečeme do zlatova. Upečené pokládáme na mělké talíře, vidličkou je roztrháme, na každou porci položíme připravené hrušky a sladké trhance podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.