Tyčky z listového těsta s kmínem
20 min.
Ingredience
- 1hrstMouka pšeničná hladká
- 2lžíceKmín celý
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceSůl hrubozrnná
- 200gramůListové těsto
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
32 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Rozmrazené těsto na pomoučněném vále rozválíme na plát asi 0,5 cm vysoký, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme solí a kmínem.
- 2Ostrým nožem nakrájíme na pruhy široké asi 1,5 cm a dlouhé asi 5-7 cm.
- 3Opatrně je přeneseme na plech a ve středně horké troubě upečeme dorůžova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.