Tyčky z listového těsta s kmínem

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 1hrstMouka pšeničná hladká
    • 2lžíceKmín celý
    • 1kusVejce slepičí
    • 2lžíceSůl hrubozrnná
    • 200gramůListové těsto
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
32 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmrazené těsto na pomoučněném vále rozválíme na plát asi 0,5 cm vysoký, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme solí a kmínem.
  • 2
    Ostrým nožem nakrájíme na pruhy široké asi 1,5 cm a dlouhé asi 5-7 cm.
  • 3
    Opatrně je přeneseme na plech a ve středně horké troubě upečeme dorůžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.