Tymiánový jogurt s mátou

12 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, přidáme čerstvý tymián, přírodní želatinu, přivedeme k varu a vaříme dvě minuty. Hrnec dáme do chladu a necháme chladnout do vlažna. Vyjmeme tymián, přidáme nasekané lístky máty, bílý jogurt, důkladně promícháme, nalijeme do pudinkových misek a dáme do ledničky ztuhnout.
  • 2
    Podáváme v miskách s dezertní lžičkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.