Ústřice s citrónem
20 min.
Ingredience
- 1kilogramÚstřice
- 3kusyCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
6 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Vápník
66 mg
Postup přípravy
- 1Uzavřené čerstvé ústřice otevřeme speciálním nožem určeným na otvírání ústřic. Otvíráme tak, že hlubší stranu skořápky ústřice držíme v ruce a mělčí stranu odklopíme.
- 2Otevřené ústřice na míse proložíme drceným ledem a servírujeme s kolečky citronu.
- 3Ústřice se vysrkne syrová pokapaná citronem podle chuti.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.