Utopená kobliha
0 min.
Ingredience
- 2hrstiMaliny
- 1lžičkaCalvados
- 200mililitrůPudinkový prášek - vanilkový
- 1lžičkaCukr krupice
- 1kusKobliha s náplní čokoládovou
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1064 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
225 g
Vláknina
2 g
Cukr
166 g
Postup přípravy
- 1Ohřejeme šodó nebo uvaříme pudink, dle návodu.
- 2Polovinu malin smícháme s cukrem a calvádosem nebo jinou pálenkou a prohřejeme na mírném ohni aby pustili šťávu.
- 3Nalijeme do poháru a lžičkou potřeme vnitřní stěny, pomalu přilijeme polovinu šodó, nebo tekutějšího pudinku, položíme na něj koblihu a ozdobíme čerstvými malinami a zbývajícím šodó.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.