Utopená kobliha

0 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2hrstiMaliny
    • 1lžičkaCalvados
    • 200mililitrůPudinkový prášek - vanilkový
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 1kusKobliha s náplní čokoládovou
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1064 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
225 g
Vláknina
2 g
Cukr
166 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ohřejeme šodó nebo uvaříme pudink, dle návodu.
  • 2
    Polovinu malin smícháme s cukrem a calvádosem nebo jinou pálenkou a prohřejeme na mírném ohni aby pustili šťávu.
  • 3
    Nalijeme do poháru a lžičkou potřeme vnitřní stěny, pomalu přilijeme polovinu šodó, nebo tekutějšího pudinku, položíme na něj koblihu a ozdobíme čerstvými malinami a zbývajícím šodó.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.