Uzené filety s kapary
45 min.
Ingredience
- 500gramůMáslo čerstvé
- 1kusKapary
- 2lžíceSherry brandy
- 1kusCitrony
- 500gramůPstruh
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1121 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
112 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Vápník
38 g
Postup přípravy
- 1Ve směsi z citronové kůry, šťávy, sherry, másla a kaparů obalíme filety. Poté je rozdělíme do forem na sýr, přelijeme marinádou, posypeme bylinkami, zakryjeme a necháme stát asi 30 minut.
- 2Jako příloha k filetům jsou vhodné hranolky nebo brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.