Uzené maso dušené v zelí

100 min.

Ingredience

    • 1kilogramVepřový bok uzený
    • 700gramůZelí kysané
    • 5decilitrůVoda pitná
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
31 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzené maso (nejlépe prorostlý bůček) omyjeme, pokrájíme na kusy, dáme do většího hrnce, přidáme k němu kysané zelí a přilijeme vodu. Dusíme pod poklicí přibližně 90 minut.
  • 2
    Když je maso měkké, přebytečnou vodu scedíme, rozdělíme porce masa se zelím na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.