Uzené vepřové maso sterilované

100 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kilogramVepřové maso uzené
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
18 g
Sacharidy
2 g
Cukr
2 g
Sodík
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzené maso důkladně omyjeme v teplé vodě, propláchneme studenou vodou a pokrájíme na větší kusy. Rozdělíme do sklenic a zavíčkujeme.
  • 2
    Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném, studeném a tmavém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.