Vaflová srdíčka
30 min.
Ingredience
- 150gramůCukr krupice
- 120gramůMáslo čerstvé
- 2lžičkyKypřicí prášek do pečiva
- 3kusyVejce slepičí
- 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
48Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
54 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
166 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Všechny suroviny dobře utřeme elektrickým hnětačem, až se dobře promísí.
- 2Vaflovač o průměru 17,5 cm rozehřejeme, do formy ve tvaru srdíčka nalijeme 2 - 3 lžíce těsta. Přikryjeme a pečeme, až je vafle hotová, přendáme na rošt, necháme vychladnout.
- 3Hotové vafle rozlomíme na čtyři kusy a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.