Vaječná bábovka s čokoládou

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2132 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
144 g
Sacharidy
187 g
Vláknina
11 g
Cukr
91 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve máslem vymažeme a moukou vysypeme formu na bábovku. Troubu předehřejeme na 170 °C.
  • 2
    V míse smícháme žloutky, máslo, cukr krupici, vanilkový cukr a prášek do pečiva. V jiné míse vyšleháme bílky a vmícháme společně do připravené směsi. Vše důkladně promícháme společně s drcenou čokoládou a ořechy. Hotové těsto přelijeme do připravené formy.
  • 3
    Pečeme zhruba 75 minut.
  • 4
    Hotovou bábovku necháme krátce vychladnout a poté vyklopíme, krájíme a servírujeme, až když je bábovka zcela vychladlá.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.