Vajíčka Aumale

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
21 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
634 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme postupně jako ztracená a necháme vychladnout.
  • 2
    Do kuřecí paštiky přidáme změklé máslo, pokrájenou šalotku, smetanu a vyšleháme drůbeží pěnu.
  • 3
    Na dno mísy vložíme kuřecí pěnu, na povrch pokládáme plátky pokrájených rajčat, na rajčata dáme vychladlá vejce, mezi vejce položíme srolované plátky šunky, zalijeme bešamelem, do kterého jsme vmíchali lžičku mleté červené papriky, aby získal růžovou barvu. Vše zalijeme aspikem a necháme vychladnout.
  • 4
    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.