Vajíčka Rigoletto
50 min.
Ingredience
- Kuřecí pěna
- 80gramůPaštika játrová kuřecí
- 25gramůMáslo čerstvé
- 20gramůŠalotka
- 25mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 4kusyVejce slepičí
- 120mililitrůBešamel
- 20mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 80gramůKohoutí maso
- 40gramůChřest zelený
- 20mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
60 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce po jednom uvaříme jako ztracená a necháme vychladnout. Do bešamelu zamícháme rajčatový protlak a smetanu. Do kuřecí paštiky vmícháme máslo, smetanu, posekanou šalotku a vyšleháme do pěny.
- 2Na dno mísy vložíme kuřecí pěnu, na ni položíme vejce, mezi ně poklademe kousky vařeného kohoutího masa, zalijeme rajčatovým bešamelem a doprostřed upravíme proužky chřestu.
- 3Podáváme vychlazené jako předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.