Vajíčka Rigoletto

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
60 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce po jednom uvaříme jako ztracená a necháme vychladnout. Do bešamelu zamícháme rajčatový protlak a smetanu. Do kuřecí paštiky vmícháme máslo, smetanu, posekanou šalotku a vyšleháme do pěny.
  • 2
    Na dno mísy vložíme kuřecí pěnu, na ni položíme vejce, mezi ně poklademe kousky vařeného kohoutího masa, zalijeme rajčatovým bešamelem a doprostřed upravíme proužky chřestu.
  • 3
    Podáváme vychlazené jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.