Vajíčka se smetanou na cibulce

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
34 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce vaříme natvrdo asi 10 minut, oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme zesklovatět.
  • 3
    Do bešamelu vmícháme horkou smetanu a orestovanou cibulku.
  • 4
    Plátky vajíček upravíme na talířky a přelijeme ochucenou bešamelovou omáčkou.
  • 5
    Podáváme jako předkrm s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.